ΒΑΠΤΙΣΗ

Θέλετε Dj για Βάπτιση ή το Παιδικό Πάρτυ του παιδιού σας?

Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε κάθε σας σκέψη και επιθυμία και να χαρίσουμε στο παιδί σας, το πάρτυ των ονείρων του. Όπως σε κάθε γάμο ή πάρτυ έτσι και στην βάπτιση του παιδιού σας δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, δίνουμε την ίδια βαρύτητα και σημασία, από τον τρόπο με τον οποίο παρουσιαζόμαστε έως τη μουσική που παίζουμε και δεν σταματάμε μόνο εκεί.

Μουσική επένδυση...

Μαζί θα συμπληρώσουμε και θα προσαρμόσουμε τη Play List από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τραγούδι της βραδιάς, έτσι ακριβώς όπως τη θέλετε σύμφωνα με το δικό σας στυλ και γούστο. Εμείς θα σας προτείνουμε την ιδέα & τη λύση σε κάθε σας προσωπική στιγμή.

Με τις μουσικές επιλογές που θα κάνει ο Dj εκτός από τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια των ενηλίκων, περιλαμβάνει & όλα τα αγαπημένα παιδικά τραγούδια, Mazoo & The Zoo, Party, Στρουμφάκια, Ζουζούνια αλλά και όλες τις Ελληνικές & Ξένες Top χορευτικές επιτυχίες.

Έτσι λοιπόν εκτός από τη διασκέδαση των μικρών μας φίλων φροντίζουμε να περάσετε εξίσου καλά, εσείς και οι καλεσμένοι σας με ατελείωτο κέφι & χορό.