ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Το να βρείτε έναν συνεργάσιμο επαγγελματία, ο οποίος από την πρώτη επαφή μαζί σας μέχρι τη μεγάλη ημέρα θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας, θα απαντάει έγκαιρα στα email, θα σας ακούει και θα σας κάνει αξιόλογες προτάσεις, δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι πιθανότητες αυξάνονται αν απευθυνθείτε σε μια αξιόπιστη εταιρεία, οπότε η επικοινωνία, ο προγραμματισμός και οι χρεώσεις είναι όλα αυστηρά καθορισμένα, όμως είναι λογικό αυτός ο κόπος, η υψηλή λειτουργικότητα και η παροχή ενός αξιόπιστου ατόμου να αποτυπώνονται στην τελική κοστολόγηση της υπηρεσίας.

Όπως σε κάθε παροχή υπηρεσιών, έτσι και στη μουσική του γάμου σας, πληρώνετε για τον χρόνο που αφιερώνει ο DJ σε εσάς. Κατά πάσα πιθανότητα, θα συναντηθείτε με τον DJ τουλάχιστον μία με δύο φορές πριν το γάμο, για να διαμορφώσετε από κοινού μια επιτυχημένη playlist- κάτι που διαρκεί αρκετές ώρες. Την ημέρα του γάμου, ο DJ πρέπει να μεταβεί στο χώρο της δεξίωσης πολύ νωρίτερα, να εγκαταστήσει τον εξοπλισμό του και να παίξει τη μουσική του για πολλές ώρες. Ακόμα και αν το event κρατήσει μόνο 4 ώρες, αυτό μεταφράζεται σε πολύ περισσότερες ώρες δουλειάς.

Είναι σίγουρο ότι θέλετε ο DJ σας να έχει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για μια τόσο σημαντική εκδήλωση. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι η ποιότητα της μουσικής να είναι χάλια ή ξαφνικά η μουσική να σταματήσει να παίζει, επειδή κάποιο μηχάνημα χάλασε. Η αγορά τέτοιου εξοπλισμού κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ, ενώ απαραίτητη είναι και η τακτική του συντήρηση. Μόνο έτσι, θα είστε βέβαιοι ότι όλα θα λειτουργούν στην εντέλεια και ότι θα υπάρχουν εφεδρικά μηχανήματα, αν κάτι πάει στραβά.

Ο DJ πρέπει να πληρώσει, για να έχει τη δική του μουσική και σίγουρα θέλετε να έχει πολλά τραγούδια! Για να έχει πρόσβαση σε πολλές χιλιάδες τραγούδια, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τις δικές σας και των καλεσμένων σας, πρέπει να δαπανά πολλά χρήματα σε ετήσιες συνδρομές. Επιπλέον, η δημιουργία remix αλλά και η προσεκτική επεξεργασία μιας διασκεδαστικής playlist απαιτεί χρόνο και κόπο. Ένας καλός DJ γάμου δεν παίζει απλώς τα τραγούδια που έχει συμφωνήσει με το ζευγάρι ή του ζητούν οι καλεσμένοι. Αφουγκράζεται τις ανάγκες του ετερόκλητου πλήθους ενός γάμου και με βάση την εμπειρία του κάνει τις επιλογές που θα ανεβάσουν το κέφι στα ύψη.

Όταν απευθύνεστε σε έναν επαγγελματία DJ για γάμο, απευθύνεστε σε μια επιχείρηση. Τα λειτουργικά κόστη μιας επιχείρησης είναι πολλά, όπως η διατήρηση μιας ιστοσελίδας, οι επιχειρηματικές άδειες, οι λογαριασμοί, οι ασφαλίσεις του προσωπικού και η δαπάνες για το marketing.

Θέλετε να διαπιστώσετε μόνοι σας γιατί ένας επαγγελματίας DJ για γάμο αξίζει στο 100% την αμοιβή του; Επικοινωνήστε με την LUXURY EVENTS BARDOPOULOS