ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Στην Luxury Events Bardopoulos αναλαμβάνουμε εκτός από την μουσική κάλυψη και την ηχητική, φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων με σύγχρονο και επαγγελματικό εξοπλισμό. Ο άρτιος ηχητικός εξοπλισμός μας μπορεί να καλύψει κάθε είδους εκδήλωση μικρή η μεγάλη και σας εγγυώνται το απόλυτο της επιτυχίας. Στοχεύουμε στην ομοιόμορφη κατανομή του ήχου στο χώρο ώστε οι προσκεκλημένοι σας να διασκεδάζουν με ποιοτικό ήχο στο χώρο της πίστας ενώ παράλληλα όσοι βρίσκονται στα τραπέζια να απολαμβάνουν τη μουσική σε διαφορετική ένταση και να έχουν τη δυνατότητα να μιλάνε μεταξύ τους στη διάρκεια του φαγητού.

Ο ηχητικός μας εξοπλισμός αποτελείται από το κορυφαίο σύστημα ήχου Line Array της αγοράς το Db Es 1203 με ηχητική πίεση(spl) 132 db, το οποίο μπορεί να καλύψει κάθε είδους εκδήλωση μικρή η μεγάλη...!!!

Η Luxury Events Bardopoulos αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό να σχεδιάσει και τον κατάλληλο φωτισμό Γάμου στη δεξίωση σας με φωτιστικά εφέ που θα εκτινάξουν το κέφι στα ύψη.

Ο φωτιστικός μας εξοπλισμός αποτελείται απο 8 ρομποτικές κεφαλές rgb μεγάλης ισχύος, επίσης διαθέτουμε επαγγελματικές μηχανές ξηρού πάγου και καπνού ,οι οποίες θα δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στην εκδήλωσή σας.